Споделено пътуване в чужбина – превоз на пътници и и багаж от България до Германия, Холандия, Австрия, Белгия, Италия и Гърция

Бусове за транспорт до Германия, Холандия, Австрия, Белгия, Италия и Гърция

ВАЖНО:

За сега споделено пътуване и изпращане на багаж се предлага само за следните държави: Германия, Белгия, Холандия, Австрия, Италия и Гърция!

За да може да се извърши, трябва да има поне петима желаещи за пътуване по едно и също време в дадена посока.Ако изберете споделено пътуване за определена дата, а ние не можем да съберем група за вашата дестинация, то вие ще бъдете уведомен до 24 часа преди тръгване!

Транспорт на пътници и превоз на багаж от и до България се извършва веднъж на около 10 дни.

Осигуряваме посрещане на автогара / ж.п. гара София на пътници от други градове, пътуващи за чужбина.

Изпращане и приемане на пратки от и за чужбина по Еконт в София за клиенти от градове извън София.

ЦЕНИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ

ДЕСТИНАЦИЯЦЕНА ЗА ОТИВАНЕЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ
Австрия
Германия
Холандия
Белгия
Италия
Гърция

М1 – маршрут 1: София – Виена – Мюнхен – Улм – Щутгарт – Карлсруе – Манхайм – Франкфурт – Нюрнберг и околностите – Виж на картата

М2 – маршрут 2: София – Виена – Нюрнберг – Франкфурт -Кьолн – Дюселдорф – Дортмунд – Билефелд – Хановер – Хамбург и околностите – Виж на картата

Цените включват до 20 км. отклонение от обявените маршрути. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

ЦЕНИ ЗА ТРАНСПОРТ НА БАГАЖ

Изпълняваме поръчки с минимална стойност от 40 евро.

ВИД БАГАЖЦЕНА
Багаж до 20 кг. – торба, сак, чанта, куфар, кашон40 Евро/ бр. за първи, 30 Евро/бр. всеки следващ, над 10бр – 10% отстъпка
Колело60Евро
Фурна/съдомиялня/сушилня/ТВ до 50″60 Евро
ХладилникОт 80 до 100 Евро на бр.
Мебели / ДиваниПо договаряне
Обемисти товари от 100 кг. до 300 кг.1.30 Евро / кг.
Обемисти товари от 301 кг. до 500 кг.1.00 Евро / кг.
Домашни животни – куче150 Евро
Домашни животни – котка100 Евро
Цена на кубик (1X1м)100 Евро
Превоз на автомобил до 1500кгОт 550 до 700 Евро
Превоз на моторОт 250 до 350 Евро

Забележка: Цените са без включен ДДС

Маршрут 1 – транспорт до Германия

маршрут 1 за споделено пътуване и транспорт на багаж

Маршрут 2 – превоз до Германия

маршрут 2 за превоз на пътници и транспорт на багаж

споделено пътуване в чужбина - Германия, Австрия, Белгия, Холандия

Споделено пътуване в чужбина

Популярното споделено пътуване в чужбина е много евтин и удобен вариант да се предвижите на сравнително дълго разстояние. Този начин за придвижване в държавите от Европа намира все повече поддръжници и става предпочитан и бюджетен метод за бързо пътуване най-вече за работници и студенти, които нямат много време за губене и искат час по-скоро да пристигнат при своите близки и приятели в България.

Споделеното пътуване в чужбина спестява пари и време и спокойно можете да планирате задачите си дни напред след като знаете, че можете да се придвижите бързо и сигурно на хиляди километри разстояние. Обикновено това става чрез автобус или бус, които отговарят на всички изисквания за безопасност и комфорт.

Споделено пътуване до Германия с бусове

Ние предлагаме споделено пътуване от и за Германия с ясни условия и на прекрасна цена. Тази страна е основна дестинация за българи, които учат или работят и пътуванията между България и Германия са изключително интензивни. Ние предлагаме надеждни и луксозни превозни средства – автобуси или бусове, с които бързо и комфортно ще пропътувате разстоянието от Германия до България и обратно. Бусове за Германия тръгват на всеки десетина дни в двете посоки. По този начин се получават по 3 или 4 курса на месец от и за Германия и България.

Можем да предложим и само превоз на багаж от Германия до България и обратно. Гарантираме, че всички вещи, които ни доверите ще пристигнат здрави и в добър външен вид до получателите си. Предлаганият от нас транспорт до Германия с бус е удобен и бърз. Ние ще осигурим за Вас възможно най-прекия маршрут, само по автомагистрали, почти без спирания по границите. В същото време осигуряваме нормална и пълноценна почивка в зависимост от изминалото разстояние.

Споделено пътуване до Германия е изключително удобен вариант за работници, студенти и ученици, както и за техните близки. Нашите условия са ясни, а ние се отнасяне напълно коректно с нашите клиенти. При транспорт от Германия до България и обратно използваме само висококвалифицирани водачи с богат опит зад волана, които познават много добре маршрутите. В това отношение сме много взискателни и държим на професионализма, етиката и морала.

Транспортът с бусове от Германия за България от и автобуси до Германия, който ние предлагаме е изгоден и в същото време бърз и комфортен. Можете бързо и сигурно, с наша помощ, да пристигнете до България или Германия лесно и удобно.

За да се осъществи споделено пътуване до Германия с микробус е необходимо да се събере група от най-малко пет човека. По този начин е сигурно, че бусът ще пътува в точно определения ден и час. Чрез нас можете и да транспортирате различни вещи между двете държави. Ние гарантираме точното им предаване и отговорното съхранение по време на целия път.

Вашето пътуване до Германия с нашата фирма ще се превърне в удоволствие и ние сме сигурни, че ще ни потърсите пак. Имате възможност напълно безплатно да промените резервацията си за пътуване до Германия в рамките на 48 часа. Не изискваме никакви допълнителни такси и можете да разчитате на трансфер от врата до врата. При нас пътническите места са покрити от застраховка, което допълнително ще направи Вашето пътуване спокойно и уверено. Разполагаме с просторни места за багаж, независимо от вида на транспортното средство. В нашите автобуси можете да използвате безплатен Wi-fi, което допълнително ще улесни пътуването Ви.

Изпращане на багаж до Германия никога не е било толкова лесно и сигурно. Това е една услуга, която може извънредно много да Ви улесни и да направи щастливи Вашите близки, които не сте виждали от дълго време.

Ние имаме възможност да Ви вземем от посочено от Вас място и посочен от Вас час по маршрута на пътуването. Гарантираме точност и няма да Ви караме да чакате. Транспорт и превоз на хора от Германия до България се извършва в съответствие с всички национални и европейски изисквания и гарантираме пълна прозрачност и спазването на закона. По този начин за парите си получавате една качествена услуга, която напълно ще покрие Вашите изисквания и гарантира сигурност и спокойно пътуване.

В последните години това е и от изключителна важност защото конкуренцията за споделено пътуване до Германия с бусове и микробуси нарасна неимоверно и на пазара остават само най-добрите фирми, които наистина са коректни и лоялни и спазват всички професионални стандарти за качество. Доверете ни се и наистина ние ще направим Вашето завръщане към дома лесно и удобно, изпълнено само с приятни емоции. Бусовете ни от Германия за България пътуват за вас. Направете правилният избор като изберете нас за превоз от и за Германия.

Транспорт от Холандия до България

Имаме удоволствието да Ви предложим и транспорт от и до Холандия – една европейска страна, която е притегателен център не само за работа на хиляди български граждани, но и за образование и туристически посещения. С нас, Вие можете да осъществите споделено пътуване от и за Холандия на много атрактивна цена. Превозните средства, с които пътуваме до тази страна са комфортни и с разнообразна големина, така, че ако сте група над пет човека, ще изберем оптималния за Вас бус.

До Холандия и обратно можем да превозим и разнообразен багаж, независимо от количеството и обемът му. Той бързо ще достигне до адресата си като сигурността му гарантираме ние. Автобусите ни до Холандия и обратно се движат на десет дни или 3 – 4 пъти в месеца. Това е достатъчен период за да можем да покрием всички желаещи, които пътуват от и до тази дестинация. Преоткрийте с наша помощ бързото и евтино пътуване до Холандия.

Ние избираме за Вас най-преките маршрути, без дълги престои по границите. Нашите автобуси и бусове до Холандия се управляват само от много опитни и любезни водачи, които са истински професионалисти и можете да им се доверите напълно.

Ако изберете нас ще се уверите защо споделеното пътуване до Европа никога не е било толкова удобно, сигурно и на конкурентна цена. Можете да разчитате на нас във всеки момента на пътуването до Холандия и да останете наистина очаровани от обслужването.

Превоз на хора и багаж до Белгия

Можем да Ви осигурим и бърз и сигурен транспорт и до Белгия. В таи страна работят и учат много български граждани, които регулярно пътуват до Родината. Споделеното пътуване до Белгия е преди всичко евтино и много добре устройва работещите там българи в разнообразните сфери на икономиката на тази страна. За вас, от и за Белгия можем да транспортираме различен багаж, независимо от големината му. Това става сигурно и той гарантирано ще попадне в ръцете на точния си получател. Ако се събере група над пет човека, нашите автобуси и бусове пътуват от и за Белгия на всеки десет дни. Те са комфортни и осигуряват приятно пътуване с безплатен интернет и добре подбран маршрут. Доверете ни се и няма да имате проблеми, когато трябва да пътувате от и за Белгия, независимо от града, който трябва да посетите.

Транспорт до Австрия с микробус

Австрия е относително близо до България и пътуването до тази страна е сравнително късо. Ние Ви предлагаме споделено пътуване до Австрия с автобус или бус на изключително изгодна цена. Ако учите или работите в тази страна не се колебайте да ни потърсите, когато трябва да пътувате от и за България. От и за Австрия ние можем да транспортираме за Вас и багаж, независимо от количеството му.

Този транспорт е сигурен и багажът, лесно и бързо, ще достигне до точния си получател. Доверете ни се и ще пътувате наистина бързо и комфортно от и за Австрия и най-важното – сигурно и евтино. Нашите шофьори са професионалисти и винаги избират най-кратния маршрут на пътуване. Това допълнително ще Ви улесни ще на направи транспортирането още по-приятно.

Обадете ни се – 24/7

+359 894 86 60 04

Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация!

Защо да изберете нас

  • Без допълнителни такси
  • Трансфер от врата до врата
  • Застраховка на пътническите места
  • Любезни и отзивчиви шофьори
  • Просторно място за багаж
  • До 3 безплатни детски столчета
  • Безплатен Wi-fi
  • Безплатна промяна на резервация до 48 часа
  • Съдействие при закъснение на полета
  • Комплимент за всеки пътник