Споделено пътуване в чужбина – превоз на пътници и и багаж от България до Германия, Холандия, Австрия, Белгия, Италия и Гърция

Бусове за транспорт до Германия, Холандия, Австрия, Белгия, Италия и Гърция

ВАЖНО:

За сега споделено пътуване и изпращане на багаж се предлага само за следните държави: Германия, Белгия, Холандия, Австрия, Италия и Гърция!

За да може да се извърши, трябва да има поне петима желаещи за пътуване по едно и също време в дадена посока.Ако изберете споделено пътуване за определена дата, а ние не можем да съберем група за вашата дестинация, то вие ще бъдете уведомен до 24 часа преди тръгване!

Транспорт на пътници и превоз на багаж от и до България се извършва веднъж на около 10 дни.

Осигуряваме посрещане на автогара / ж.п. гара София на пътници от други градове, пътуващи за чужбина. 

Изпращане и приемане на пратки от и за чужбина по Еконт в София за клиенти от градове извън София.

ЦЕНИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ

ДЕСТИНАЦИЯЦЕНА ЗА ОТИВАНЕЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ
Австрия100 Евро80 Евро
Германия120 Евро100 Евро
Холандия130 Евро100 Евро
Белгия130 Евро100 Евро
Италия100 Евро90 Евро
Гърция80 Евро80 Евро

М1 – маршрут 1: София – Виена – Мюнхен – Улм – Щутгарт – Карлсруе – Манхайм – Франкфурт – Нюрнберг и околностите – Виж на картата

М2 – маршрут 2: София – Виена – Нюрнберг – Франкфурт -Кьолн – Дюселдорф – Дортмунд – Билефелд – Хановер – Хамбург и околностите – Виж на картата

Цените включват до 20 км. отклонение от обявените маршрути. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

ЦЕНИ ЗА ТРАНСПОРТ НА БАГАЖ

Изпълняваме поръчки с минимална стойност от 50 евро.

ВИД БАГАЖЦЕНА
Багаж до 20 кг. – торба, сак, чанта, куфар, кашон30 Евро/ бр., над 10бр – 10% отстъпка
Колело50Евро
Фурна/съдомиялня/сушилня/ТВ до 50″50 Евро
ХладилникОт 80 до 100 Евро на бр.
Мебели / ДиваниПо договаряне
Обемисти товари от 21 кг. до 200 кг.1.20 Евро / кг.
Обемисти товари от 201 кг. до 500 кг.1.00 Евро / кг.
Домашни животни – куче150 Евро
Домашни животни – котка100 Евро
 Цена на кубик (1X1м) 100 Евро

Забележка: Цените са без включен ДДС

Маршрут 1 – транспорт до Германия

маршрут 1 за споделено пътуване и транспорт на багаж

Маршрут 2 – превоз до Германия

маршрут 2 за превоз на пътници и транспорт на багаж

споделено пътуване в чужбина - Германия, Австрия, Белгия, Холандия

Споделено пътуване в чужбина

Популярното споделено пътуване в чужбина е много евтин и удобен вариант да се предвижите на сравнително дълго разстояние. Този начин за придвижване в държавите от Европа намира все повече поддръжници и става предпочитан и бюджетен метод за бързо пътуване най-вече за работници и студенти, които нямат много време за губене и искат час по-скоро да пристигнат при своите близки и приятели в България.

Споделеното пътуване в чужбина спестява пари и време и спокойно можете да планирате задачите си дни напред след като знаете, че можете да се придвижите бързо и сигурно на хиляди километри разстояние. Обикновено това става чрез автобус или бус, които отговарят на всички изисквания за безопасност и комфорт.

Споделено пътуване до Германия с бусове

Ние предлагаме споделено пътуване от и за Германия с ясни условия и на прекрасна цена. Тази страна е основна дестинация за българи, които учат или работят и пътуванията между България и Германия са изключително интензивни. Ние предлагаме надеждни и луксозни превозни средства – автобуси или бусове, с които бързо и комфортно ще пропътувате разстоянието от Германия до България и обратно. Бусове за Германия тръгват на всеки десетина дни в двете посоки. По този начин се получават по 3 или 4 курса на месец от и за Германия и България.

Можем да предложим и само превоз на багаж от Германия до България и обратно. Гарантираме, че всички вещи, които ни доверите ще пристигнат здрави и в добър външен вид до получателите си. Предлаганият от нас транспорт до Германия с бус е удобен и бърз. Ние ще осигурим за Вас възможно най-прекия маршрут, само по автомагистрали, почти без спирания по границите. В същото време осигуряваме нормална и пълноценна почивка в зависимост от изминалото разстояние.

Споделено пътуване до Германия е изключително удобен вариант за работници, студенти и ученици, както и за техните близки. Нашите условия са ясни, а ние се отнасяне напълно коректно с нашите клиенти. При транспорт от Германия до България и обратно използваме само висококвалифицирани водачи с богат опит зад волана, които познават много добре маршрутите. В това отношение сме много взискателни и държим на професионализма, етиката и морала.

Транспортът с бусове от Германия за България от и автобуси до Германия, който ние предлагаме е изгоден и в същото време бърз и комфортен. Можете бързо и сигурно, с наша помощ, да пристигнете до България или Германия лесно и удобно.

За да се осъществи споделено пътуване до Германия с микробус е необходимо да се събере група от най-малко пет човека. По този начин е сигурно, че бусът ще пътува в точно определения ден и час. Чрез нас можете и да транспортирате различни вещи между двете държави. Ние гарантираме точното им предаване и отговорното съхранение по време на целия път.

Вашето пътуване до Германия с нашата фирма ще се превърне в удоволствие и ние сме сигурни, че ще ни потърсите пак. Имате възможност напълно безплатно да промените резервацията си за пътуване до Германия в рамките на 48 часа. Не изискваме никакви допълнителни такси и можете да разчитате на трансфер от врата до врата. При нас пътническите места са покрити от застраховка, което допълнително ще направи Вашето пътуване спокойно и уверено. Разполагаме с просторни места за багаж, независимо от вида на транспортното средство. В нашите автобуси можете да използвате безплатен Wi-fi, което допълнително ще улесни пътуването Ви.

Изпращане на багаж до Германия никога не е било толкова лесно и сигурно. Това е една услуга, която може извънредно много да Ви улесни и да направи щастливи Вашите близки, които не сте виждали от дълго време.

Ние имаме възможност да Ви вземем от посочено от Вас място и посочен от Вас час по маршрута на пътуването. Гарантираме точност и няма да Ви караме да чакате. Транспорт и превоз на хора от Германия до България се извършва в съответствие с всички национални и европейски изисквания и гарантираме пълна прозрачност и спазването на закона. По този начин за парите си получавате една качествена услуга, която напълно ще покрие Вашите изисквания и гарантира сигурност и спокойно пътуване.

В последните години това е и от изключителна важност защото конкуренцията за споделено пътуване до Германия с бусове и микробуси нарасна неимоверно и на пазара остават само най-добрите фирми, които наистина са коректни и лоялни и спазват всички професионални стандарти за качество. Доверете ни се и наистина ние ще направим Вашето завръщане към дома лесно и удобно, изпълнено само с приятни емоции. Бусовете ни от Германия за България пътуват за вас. Направете правилният избор като изберете нас за превоз от и за Германия.

Транспорт от Холандия до България

Имаме удоволствието да Ви предложим и транспорт от и до Холандия – една европейска страна, която е притегателен център не само за работа на хиляди български граждани, но и за образование и туристически посещения. С нас, Вие можете да осъществите споделено пътуване от и за Холандия на много атрактивна цена. Превозните средства, с които пътуваме до тази страна са комфортни и с разнообразна големина, така, че ако сте група над пет човека, ще изберем оптималния за Вас бус.

До Холандия и обратно можем да превозим и разнообразен багаж, независимо от количеството и обемът му. Той бързо ще достигне до адресата си като сигурността му гарантираме ние. Автобусите ни до Холандия и обратно се движат на десет дни или 3 – 4 пъти в месеца. Това е достатъчен период за да можем да покрием всички желаещи, които пътуват от и до тази дестинация. Преоткрийте с наша помощ бързото и евтино пътуване до Холандия.

Ние избираме за Вас най-преките маршрути, без дълги престои по границите. Нашите автобуси и бусове до Холандия се управляват само от много опитни и любезни водачи, които са истински професионалисти и можете да им се доверите напълно.

Ако изберете нас ще се уверите защо споделеното пътуване до Европа никога не е било толкова удобно, сигурно и на конкурентна цена. Можете да разчитате на нас във всеки момента на пътуването до Холандия и да останете наистина очаровани от обслужването.

Превоз на хора и багаж до Белгия

Можем да Ви осигурим и бърз и сигурен транспорт и до Белгия. В таи страна работят и учат много български граждани, които регулярно пътуват до Родината. Споделеното пътуване до Белгия е преди всичко евтино и много добре устройва работещите там българи в разнообразните сфери на икономиката на тази страна. За вас, от и за Белгия можем да транспортираме различен багаж, независимо от големината му. Това става сигурно и той гарантирано ще попадне в ръцете на точния си получател. Ако се събере група над пет човека, нашите автобуси и бусове пътуват от и за Белгия на всеки десет дни. Те са комфортни и осигуряват приятно пътуване с безплатен интернет и добре подбран маршрут. Доверете ни се и няма да имате проблеми, когато трябва да пътувате от и за Белгия, независимо от града, който трябва да посетите.

Транспорт до Австрия с микробус

Австрия е относително близо до България и пътуването до тази страна е сравнително късо. Ние Ви предлагаме споделено пътуване до Австрия с автобус или бус на изключително изгодна цена. Ако учите или работите в тази страна не се колебайте да ни потърсите, когато трябва да пътувате от и за България. От и за Австрия ние можем да транспортираме за Вас и багаж, независимо от количеството му.

Този транспорт е сигурен и багажът, лесно и бързо, ще достигне до точния си получател. Доверете ни се и ще пътувате наистина бързо и комфортно от и за Австрия и най-важното – сигурно и евтино. Нашите шофьори са професионалисти и винаги избират най-кратния маршрут на пътуване. Това допълнително ще Ви улесни ще на направи транспортирането още по-приятно.

Обадете ни се – 24/7

+359 894 86 60 04

Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация!

Защо да изберете нас

  • Без допълнителни такси
  • Трансфер от врата до врата
  • Застраховка на пътническите места
  • Любезни и отзивчиви шофьори
  • Просторно място за багаж
  • До 3 безплатни детски столчета
  • Безплатен Wi-fi
  • Безплатна промяна на резервация до 48 часа
  • Съдействие при закъснение на полета
  • Комплимент за всеки пътник