Трансфер от летище София до Боровец

Ние имаме удоволствието да Ви предложим трансфер София – Боровец. Зимата в България предлага много приятни места за почивка и варианти за отлично прекарване на времето. Високите снежни планини и уредените ски курорти са оптимална за релакс и отмора. Курортът „Боровец“, който се намира близо до столицата София, е чудесен избор за зимната Ви ски почивка.

Микробус от София до Боровец

Разполагаме с модерни бусове и високо квалифицирани шофьори, които ще осъществят Вашето придвижване от избраната от Вас точка на столицата до зимния ски център. Ние гарантираме професионализъм и вежливо отношение и ще се погрижим за цялостния трансфер от точка до точка по всяко време на денонощието.

С нашите комфортни автомобили Вие няма да усетите умората от пътуването и ще се насладите на прекрасни планински гледки. Бързо и безопасно ще стигнете до Вашият хотел и само след час ще сте на пистата. Всяка вълнуваща ваканция започва с пътуване. Ние можем да Ви го осигурим и по този начин да дадем едно отлично начало на Вашия приятен отдих.

Разстоянието от София до курорта Боровец е около 70 км. Пътува се по второкласен път, който е в отлично състояние, дори и през зимния сезон. Гледките покрай шосето са много живописни – стръмните хълмове и вековни гори са само част от пейзажа. С нашите бусове и компетентни шофьори, които говорят английски език, пътуването ще Ви се стори миг. Това ще повиши доброто Ви настроение и ще Ви зареди за една незабравима ски ваканция.

Курортът „Боровец“ е най-старият български зимен ски център. Намира се в Рила планина и предлага всички удобства за първокласна почивка. Това е и причината той-да бъда известен далече зад пределите на страната. Всеки сезон стотици хиляди туристи от България и чужбина се наслаждават на красивите пейзажи, обилния сняг и модерната туристическа база. В услуга на почиващите са десетките първокласни хотели, ски влекове, модерни съоръжения, многобройни увеселителни заведения, механи и ресторанти, където се предлага национална, традиционна и световна кухня с отлично качество. Сервизът е на европейско ниво, а природните условия, надморската височина, прекрасно обработените писти, обилието от сняг в периода ноември – април и отличните ски учители гарантират незабравими изживявания.

С ясното съзнание, че поставяме началото на Вашата ски ваканция, ние предлагаме професионално отношение през цялото времетраене на трансфера София – Боровец, независимо коя ще е началната точка на Вашето пътуване – Летище София, столичната гара или автогара. Гарантираме точност и прецизност по време на целия трансфер.

Едно от големите ни предимства е лесната поръчка, която може да се осъществи онлайн за броени минути, след като попълните нужната бланка. В максимално кратък срок ще получите потвърждение и всички подробности, които Ви интересуват.

Ние предлагаме конкурентната цена от 65 евро за комфортен трансфер от София до Боровец, с начална и крайна точка на трансфера, посочена от Вас, без скрити такси и условия. Начинът на плащане е изключително лесен и е съобразен с индивидуалното удобство на всеки клиент. Плащането може да стане в брой или по банков път. За двупосочен трансфер Вие ще получите отстъпка от цената.

При двупосочен трансфер има отстъпка в размер на 5 % от цената на билета за връщане.

По време на пътуването Вие ще получите ако е необходимо – и детско столче за Вашето дете. Цената включва също така посрещане на мястото, посочено от Вас, пътните такси и горивото. Ние ще се погрижим изцяло за Вашия багаж, като и за ски оборудването Ви. Осигурена и е застраховка за пътуващите.

За нашите клиенти има и гореща телефонна линия. Можете да се обадите по всяко време и да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват по отношение на трансфера, Вашето пътуване и сигурността Ви.

Ако изберете нас за Вашия трансфер по релацията София – Боровец, Вие ще си гарантирате незабравимата снежна почивка.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 85 Евро
  5-8 МЕСТА: 110 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Боровец

  sofia airport borovets transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!