Трансфер от летище София до Велинград

Ние Ви предлагаме София – Велинград трансфер, чрез който бързо и удобно ще стигнете от българската столица до СПА столицата на Балканите. На Ваше разположение са нашите удобни автобуси и микробуси, които притежават всичко необходимо за комфортното Ви пътуване. Ние можем да Ви предложим разнообразен тип транспорт от София до Велинград в зависимост от Вашите предпочитания.

Микробус от София до Велинград

Велинград е един от най-разпознаваемите СПА курорти в Югоизточна Европа. През последните години в града се създадоха прекрасни условия за развитие на туризма, като се изградиха първокласни хотели, предлагащи разнообразни балнеоложки услуги. Това безспорно привлича вниманието на туристите и те все по-често посещават курортния град, който, освен лековити минерални извори, има и уникални природни дадености – мек климат, прекрасна растителност и удивителни планински пейзажи и гледки.

На нашия сайт лесно и бързо можете да поръчате трансфера, като попълните данни за деня и точния час на пътуването, както и началната и крайната му точка. В цената на билета влиза и превозът на Вашия багаж.

velingrad

Разстоянието по дестинацията София – Велинград е около 135 км, като по-голямата част от пътуването се осъществява по автомагистрала „Тракия“. Следва изключително живописният път през планината Родопи, който през цялата година се поддържа в добро състояние. Вие ще се наслаждавате на прекрасни природни пейзажи и пътуването Ви ще бъде леко и приятно.

Пътуването с бус от София до Велинград е един от най-предпочитаните трансфери. Нашите водачи са опитни и професионално подготвени, което допълнително ще направи Вашето пътуване още по-сигурно. Микробусът от София до Велинград се използва предимно от по-малки групи. Нашите бусове са модерни и комфортни и предлагат всички условия за едно приятно и удобно пътуване. Ние имаме възможност да осъществим трансфера София – Велинград по всяко време на денонощието, като няма да се налага да чакате през нощта на гарата, автогарата или летището. Ще Ви вземем от мястото, което Ви предварително сте заявили, и ще Ви оставим точно на входа на Вашия хотел.

За по-големи туристически групи можем да предложим надежден бус София – Велинград. Нашите превозни средства са комфортни и технически изправни. С тях ще се придвижите изключително бързо до курортния град – за не повече от два часа Вие ще сте вече във Велинград. Пътуването с нас ще остави във Вас незаличими спомени не само от природните красоти, на които ще се наслаждавате, но и на комфорта и професионализма.

Алтернативата на такси София Велинград също е много популярен трансфер. Това е много удобно придвижване, особено по планински пътища. Чрез този трансфер Вие ще сте до целта само за един миг и изобщо няма да усетите натоварване от пътуването.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 100 Евро
  5-8 МЕСТА: 140 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Велинград

  sofia velingrad transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!