Трансфер от летище София до Банско

За да се насладите в пълна степен на Вашата зимна ваканция, са необходими не само обилен сняг и бели писти. Важен е и транспортът. Ние Ви предлагаме удобен трансфер по линията София – Банско и Ви гарантираме бързо и сигурно придвижване. Ако се нуждаете от такси по линията София – Банско – София, то ние отново сме идеалният вариант. Ще се погрижим за цялостната организация на Вашето транспортиране и ще ви доставим максимално удоволствие от бързото, безопасно и емоционално пътуване.

Микробус от София до Банско

В готовност сме да вземем нашия клиент от всяка точка на българската столица, независимо дали това е летище, гара, автогара или всеки един адрес, посочен от клиента. Точността е наш приоритет. Възпитан и внимателен шофьор, който говори английски език, ще Ви посрещне с усмивка и ще направи всичко възможно за Вашето комфортно и приятно пътуване.

Приятелското отношение и позитивизмът са основните критерии, които спазваме, когато общуваме с нашите клиенти. Това ни дава увереност да заявим, че можем да Ви гарантираме приятно изживяване по време на целия трансфер.

Ние спазваме всички законови изисквания, които са свързани с превоз на пътници, и следваме напълно високите стандарти, зададени от националното и европейското законодателство в това отношение.

За всеки индивидуален трансфер осигуряваме комфортни автомобили, които могат да задоволят и най-високите изисквания на клиента. Те са снабдени с климатик, безплатен интернет, детски столчета за деца във всякаква възраст, широко багажно отделение, в което могат да се съберат ски екипировките. Местата за пътуване са застраховани, а въздухът в колите е свеж и чист, без тютюнев дим. Това са само част от нашите предимства.

В допълнение ще получите приятна музика и наслада от прекрасните гледки, които се разкриват по време на пътуването. Вие можете да разчитате на трансфер по всяко време на денонощието от посочено от Вас място на тръгване. По този начин Вие ще имате възможност да разпределите времето си по удобен за Вас начин и да се насладите максимално на дългоочакваната снежна ски ваканция.

Комфортните ни бусове, управлявани от професионални и опитни водачи, са безопасно предимство пред всеки останал трансфер, който се осъществява от неизвестна фирма и шофьор с неясна квалификация.

Ние Ви предлагаме конкурентната цена от 75 евро за комфортен трансфер от София до Банско, с начална и крайна точка на трансфера, посочена от Вас, без скрити такси и условия. Начинът на плащане е изключително лесен и е съобразен с индивидуалното удобство на всеки клиент. Плащането може да се осъществи в брой или по банков път. За двупосочен трансфер Вие ще получите отстъпка от цената.

Голямо предимство и улеснение за Вас е начинът, по който можете да резервирате желания от Вас трансфер. Това може да стане онлайн, само с няколко клика .

В нашия сайт Вие ще намерите лесен и удобен начин за поръчка. Необходимо е да изберете желаната от Вас дестинация, да въведете необходимите данни и да изпратите резервацията. Ние ще се постараем да получите потвърждение в максимално кратки срокове.

Маршрутът на трансфера София – Банско е много интересен. Разстоянието е приблизително 155-160 км и обикновено се изминава за около два часа. По-голямата част от маршрута преминава по магистрален път с отлично качество, който осигурява бързо, комфортно и безопасно пътуване. Последната част се осъществява по второкласен път, свързващ Банско с автомагистрала „Струма“. Той е с отлично качество и се поддържа в идеално състояние през снежните месеци на годината. Най-хубавото е, че ще можете да се насладите на прекрасни планински пейзажи, да зърнете едни от най-високите върхове в Югоизточна Европа и да пътувате по места, обградени от гъсти гори и красиви долини. Това ще направи пътуването Ви приятно и емоционално, а двата часа ще преминат неусетно.

Трансферът от София до Банско се осъществява с модерни бусове. Така ние Ви осигуряваме не само комфорт, но сигурност и безаварийно достигане до един от най-предпочитаните зимни курорти в Европа.

Банско съчетава в себе си всички елементи, които са необходими за развитието на ски туризма и гарантира силни емоции и приятни преживявания. Неслучайно през последното десетилетие градът е предпочитана ски дестинация за приятелите на белите спортове от цяла Европа.

С наша помощ и Вие ще можете да се насладите на прекрасните писти, чистия въздух и уникалните смърчови гори в района на Банско, да вкусите от несравнимите бански специалитети и да се запознаете с много усмихнати и интересни хора.

Ние можем да Ви осигурим трансфер от Летище София до Банско по всяко време на денонощието. По този начин няма да губите ценно време и само няколко часа след пристигането на полета Ви ще се спускате по снежните писти.

Пътуването с бус от София до Банско и времетраенето на трансфера са максимално оптимизирани. Ще получите бърза и удобна услуга само с едно спиране. Разбира се, по време на пътуването можем да спрем по всяко време на избрано от Вас място за топъл чай, кафе или просто за глътка чист въздух или снимка на спиращ дъха пейзаж.

С нас Вие ще се насладите на приятното пътуване от София до Банско, ще усетите комфорта, ще получите сигурност, вежливо отношение и позитивни емоции. Ако ни се доверите, ще имате възможност на конкурентна цена и с лесен начин на плащане бързо и безпроблемно да стигнете от всяка точка на София в желано от Вас време до зимната столица на България – Банско.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 100 Евро
  5-8 МЕСТА: 140 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Банско

  sofia to bansko transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!