Често задавани въпроси

Как да направя резервация?

Най-лесно можете да направите резервация онлайн . Просто попълнете цялата необходима информация и ще получите потвърждение. Не се изисква да предплащате или да въвеждате данни от кредитни карти, за да направите резервацията си. За различни от описаните маршрути и специални заявки, е необходимо да ни изпратите имейл. Можете също така да правите резервации по телефона – по всяко удобно за вас време.

Не получих имейл за потвърждение. Какво мога да направя?

Обикновено това се дължи на факта, че вашият имейл акаунт счита нашето съобщение за спам, така че проверете папката за спам, за да видите дали е там. Ако не е, проверете дали сте ни дали вашият правилен имейл адрес, когато сте правили резервацията. Ако е правилния имейл, моля, свържете се отново с нас и с радост ще изпратим имейла за потвърждение.

Как се таксуват деца?

Децата се таксуват като възрастни. Предоставяме безплатно детски столчета. За да сме напълно подготвени за това, моля, оставете бележка във формуляра за резервация, като ни кажете от колко детски столчета ще имате нужда.

Кога да направя плащането?

Вариант 1: Можете да платите предварително за услугата в пълен размер, като нашият водач ще бъде информиран за това. Моля изберете опцията „предварително плащане на цялата сума“ в резервационната форма.

Вариант 2: Можете да платите предварително 50% от дължимата сума, като останалата част можете да платите на място в брой или с кредитна карта. В този случай изберете опция "предварително плащане на 50% от дължимата сума" в резервационната форма.

Вариант 3: Можете да заплатите цялата дължима сума директно на шофьора - в брой или с карта.

Ами ако имам голям багаж?

Предлагаме безплатно място за 1 куфар и 1 ръчен багаж на човек. Ако имате нужда от допълнително пространство за вашия багаж, е възможно допълнително таксуване, за което ще ви уведомим след получаване на резервацията ви.

Трябва да променя / анулирам резервацията – какво трябва да направя?

Ако трябва да промените или анулирате резервация или да промените данните си, изпратете ни имейл или ни позвънете.

Не намирате отговор на вашия въпрос? Просто попитайте!