Трансфер от летище София до Пампорово

Зимната ски ваканция винаги е едно от най-очакваните събития за цялото семейство. Достигането до белите писти е съпътствано с желание за весели мигове. Ние можем да Ви помогнем да направите това бързо, лесно, удобно и сигурно. Предлагаме Ви трансфер от София до Пампорово – един от най-известните български ски центрове.

Микробус от София до Пампорово

Трансферът се осъществява с комфортни превозни средства, чрез които бързо и сигурно ще достигнете до избраната от Вас дестинация. Гарантираме Ви надеждност и коректност в партньорските ни взаимоотношения. Нашите шофьори са с висок професионализъм. Те са опитни, дискретни и не на последно място – говорят английски език. Водачите ще Ви вземат от всяка една точка на София, независимо дали пристигате в българската столица със самолет, автобус или влак.

Вие можете да поръчате трансфер София – Пампорово по всяко време на денонощието. Необходимо е само да посетите нашия сайт и да направите резервация. Това става много лесно, след като само за няколко минути попълните онлайн формуляр. Така ще си спестите време и нерви и много бързо ще получите потвърждение на Вашата резервация.

Разстоянието от София до курорта „Пампорово“ е около 230 км. Първо се пътува по автомагистрала „Тракия“, която целогодишно се поддържа в много добро състояние, а след 150-тия километър и по пътя Пловдив – Смолян. Тази пътна отсечка е изключително живописна и по нея се навлиза в сърцето на Родопите – планината, в която се намира прочутият зимен център. Времето за пътуване е около три часа, но поради добрата пътна инфраструктура и модерните ни и комфортни бусове, то преминава неусетно.

Курортът „Пампорово“ е разположен в една от най-красивите части на планината Родопи и предлага целогодишни възможности за туризъм. Най-активно той се посещава през месеците от декември до април, когато има отлични условия за ски и зимни спортове. Уникалното съчетание на сняг, чист планински въздух, много слънчеви дни и прекрасни ски писти прави Пампорово много подходящо за начинаещи скиори и за семеен отдих. На територията на ски центъра се намират прекрасни хотели, модерни ски съоръжения и увеселителни заведения от всякакъв тип. Това гарантира пълноценна почивка и практикуване на зимни спортове. Летище София е най-често използвана отправна точка за Пампорово от страна на чуждестранните туристи, решили да се насладят на красотата на зимната планина и да покарат ски. Ето защо ние в точно определен час ще Ви чакаме на удобно за Вас място на летището и след три часа пътуване вече ще сте част от бялата приказка, наречена Пампорово.

С нас времето минава бързо и неусетно. Можете да разчитате на компетентността и професионализма на нашите шофьори. В цената на трансфера София – Пампорово, която започва от 115 евро, влизат: застраховка, транспортиране на Вашия багаж, включително и пълното Ви ски оборудване, както и тръгване от избраната от Вас начална точка от София. Това гарантира сигурността на Вашето пътуване и изключва всякаква възможност за неизпълнение на предварителните договорености.

Дългогодишният ни опит в бранша ни задължава стриктно да спазваме националното и европейското законодателство по отношение на превоза на пътници и да осигуряваме възможно най-добрите условия за клиентите ни. Ако използвате нашите услуги, Вие си гарантирате бързо и удобно пътуване и още по-приятни мигове в избраната от Вас дестинация.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 160 Евро
  5-8 МЕСТА: 210 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Пампорово

  sofia pamporovo transfers

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!