Трансфери от летище София до адрес в града

Как да стигнa от софийското летище до центъра на града? Това може да е въпросът, който най-често се задават на чуждестранните гости на българската столица, когато пристигат на летище София. Ние предлагаме бърз и сигурен трансфер от летище София. Когато пристигнете на летището, е необходимо предварително да сте посочили дестинацията в българската столица, до която трябва да стигнете.

Микробус от Летище София

Ние ще Ви чакаме на точно определеното място и по най-бързия маршрут ще Ви откараме до заяванета от Вас точка. Разполагаме с прекрасни превозни средства, които могат да поберат различно количество пътници и са оборудвани модерно и комфортно. Те отговарят на всички международни стандарти за сигурност. С тях е удоволствие да се пътува. Резервация за трансфер от летище София можете да направите бързо и лесно направо от нашия сайт.

Необходимо е да изберете набелязаната предварително дестинация, да въведете нужните данни и да изпратите поръчката. След това, в най-кратък срок, ще получите потвърждение. Летищният трансфер до София никога не е бил толкова лесен и удобен. С наша помощ, Вие ще имате възможност да се наслаждавате продължително време на красотите на българската столица. Предлаганият от нас трансфер е от врата до врата. Това ще Ви улесни максимално и няма да губите ценно време в лутане из непознатия голям град.

летищен трансферНие можем да Ви гарантираме, че цената за трансфер от летище София до града е една от най-приемливите за този вид услуга в столицата и няма аналог при подобните услуги в другите столочни градове на Европейския съюз. Това, разбира се, в никакъв случай не е за сметка на качеството, за което гарантираме. Можем да Ви осигурим транспорт от летището до София по всяко време на денонощието, в предварително указан от вас час.

Ще бъдете посрещнати от усмихнат шофьор, който деликатно и коректно ще Ви помогне с багажа и бързо ще Ви откара до посочения от Вас адрес. Ние гарантираме професионалното обслужване при летищните трансфери и Ви предлагаме значителни удобства в нашите автомобили – безплатен Wi-fi, застраховка на пътническите места, росторно място за багаж и до 3 безплатни детски столчета. Нямаме допълнителни такси.

Придвижването от летище София до самия град с нас е много лесно. Няма да Ви се налага да правите никакви други усилия, освен да разгледате част от интересните сгради и места в София, докато пътувате.

Когато предлагаме подобна услуга, ние ясно съзнаваме, че трябва да покриваме възможно най-високите изисквания и стандарти за качество. София се посещава от все повече хора от цял свят, които могат лесно да сравнят този вид услуга. Затова за нас трансферът от летище София до центъра на града е не само обикновен превоз, но и първи впечатления от България, пръвият сблъсък с нещо ново и непознато. Това ни задължава просто да бъдем най-добрите.

трансфер летище софияУслугата летищен трансфер, която предлагаме може да бъде описана като необикновено приключение не само за нашите клиенти, но и за нас. Всеки трансфер е изпит по качество и любезност. Нашите шофьори познават добре столичния град, така че ще изберат за Вас най-краткия и ненатоварен маршрут. Осъществяваме трансферите бързо и акуратно, в зависимост от конкретните изисквания на нашите клиенти.

Политика на фирмата ни е да имаме индивидуален подход към всяко отделно желание на клиента, така че той наистина да се почувства напълно удовлетворен от услугата. Имаме вече достатъчен опит в различни видове трансфери, до най-разнообразни дестинации в страната и можем с гордост да заявим, че сме напълно изградени професионалисти. Никога не правим компромиси с качеството, а това означава доверие и хиляди доволни клиенти. Бързото и лесно поръчване на трансфер, което предлагаме допълнително облекчава чуждестранните гости на столицата и гарантира, че точно и навреме те ще пристигнат до желаното място в София.

Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Не се двоумете да поръчате летищен трансфер, независимо в колко часа каца Вашия самолет. Ние ще бъдем на летището точно на време и ще Ви чакаме колкото трябва, дори и полетът да закъснее. Това за нас не е проблем, тъй като сме поели ангажимент и винаги изпълняваме нашите обещания. Услугата, която предлагаме – трансфер от летище София, е изключително балансирана от гледна точка на цената и качеството.

По този начин ние успяваме да сме лидер в бранша и нашите клиенти да ни търсят отново и отново. Другото ни голямо предимство е лесната поръчка на трансфер от нашият сайт. На практика, Вие можете да направите това от всяка точка на света чрез Вашия мобилен телефон.

Открита е и гореща телефонна линия, на която можете по всяко време да задавате Вашите въпроси във връзка с престоящото Ви пътуване. Ние сме готови да откликнем на всяко Ваше желание, независимо от това колко голяма е групата Ви, какви индивидуални изисквания имате, колко обемен е багажът Ви и какъв вид превозно средство предпочитате. Доверете ни се и Вашето първо пътуване в столицата на България ще остане незабравимо и изпълнено само с положителни емоции.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 40 Евро
  5-8 МЕСТА: В момента не се предлага

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Телефони:
  +359 894 86 60 04
  +359 893 67 61 32

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!