Трансфер от летище София до Албена

Трансферът София – Албена, който ние Ви предлагаме, по възможно най-бързия начин ще Ви откъсне от големия, шумен и забързан град и ще Ви потопи в място на прохлада, отдих и приятни емоции. Ние разполагаме с модерен и нов автомобилен парк, което ще направи пътуването Ви леко и безаварийно.

Микробус от София до Албена

„Албена“ е един от най-известните български курорти, който през лятото се посещава от хиляди туристи от целия свят. Той предлага уникални условия за почивка и рекреация и съчетава в себе си много зеленина, перфектно поддържани площи, възможност за спорт и забавления, както и модерни хотели, ласкаво море и широка пясъчна плажна ивица.

Разстоянието от София до Албена е около 480 км, като част от пътя е първокласната автомагистрала „Хемус“. Пътува се основно по главния път София – Варна, като след морската столица се следва отсечката Варна – Дуранкулак – около 30 км. Времетраенето на трансфера е около 6 часа. Предвидени са няколко почивки, като това допълнително улеснява пътуването и го прави още по-безпроблемно.

Пътуването с нас е изключително приятно, защото ще имате възможност да се наслаждавате на красиви природни пейзажи. Надеждният трансфер от София до Албена, който ние можем да Ви предложим, е най-лесната и удачна форма, за да достигнете до една от перлите на българското Черноморие.

albena

Ако пристигате в България по въздух, можете да разчитате на нашия трансфер от летище София до Албена. В удобен за Вас час нашият бус ще Ви чака точно на предварително зададеното от Вас място. Усмихнат и коректен шофьор ще се погрижи за Вашите куфари, докато Вие се настанявате удобно в автобуса, оборудван с всичко необходимо за комфортното Ви пътуване – климатик, минибар, TV. По този начин Вие няма да усетите тези 480 км и по най-бързия начин ще достигнете до така желаното място за отмора и пълно разпускане.

Трансферите от летище София до Албена, които осигуряваме, могат да бъдат поръчани и уточнени много бързо и лесно посредством нашия сайт. Само трябва за няколко минути да попълните съответния формуляр, в който се уточняват всички подробности относно Вашето пътуване, и съвсем скоро ще получите обаждане за потвърждаване на Вашата поръчка. Почти сигурни сме, че Вие никога не сте поръчвали трансфер по толкова лесен и удобен начин. В цената на билета, която е изключително конкурентна и отговаря напълно на високите стандарти на обслужване, се включва и транспортирането на Вашия багаж, колкото и обемен да е той.

Трансферът от летище София до Албена с нас се осъществява много сигурно. Нашите шофьори познават прекрасно населените места, през които се минава по време на пътуването, и избират за Вас най-бързите и приятни маршрути. С нас няма да се налага спиране на много места, което обикновено изнервя при пътуване и губи ценно време. Вие ще имате Вашата почивка на точно определеното за това място, където ще можете да си хапнете, да се възстановите и да продължите комфортното си пътуване.

Можем да Ви предложим бус от София до Албена, ако сте малка група. Превозните средства са бързи и удобни, управлявани от опитни водачи. Нашият микробус от София за Албена ще Ви чака на летището или на избрано от Вас място за улеснение и ще Ви докара точно до избрания от Вас хотел в „Албена“.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 270 Евро
  5-8 МЕСТА: 350 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Албена

  sofia albena transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!