Трансфер от летище София до Бургас

Ние можем да Ви предложим удобен и бърз трансфер от София до Бургас с нови, комфортни и надеждни превозни средства. Ако изберете нашият бус София – Бургас, ще можете само след няколко часа да се наслаждавате на ласкавите лъчи на Южното Черноморие. .

Микробус от София до Бургас

Ако се доверите на нашите транспортни услуги, ние можем да осъществим трансфер по линията София – Бургас с начало и край, посочено от Вас. Имаме възможност да направим трансфери от София до Бургас в желан от Вас час. Ще сме точни и коректни, както винаги. Нашите шофьори са усмихнати и вежливи, говорят на Вашия език и наистина могат да направят трансферът от летище София до Бургас изключително приятен и запомнящ се.

Трасето между столицата на България София и най-големия град на Южното ни Черноморие Бургас е изключително активно използвано, особено през топлата част на годината. Това е основната дестинация, по която се пътува през лятото, e и важна пътна отсечка, свързваща Западна и Източна България по южното направление. Маршрутът се осъществява единствено по автомагистрала „Тракия“ – в голямата си част модерно изграден европейски коридор. Разстоянието между двата града е около 400 км, а времето за пътуване между 4 и 5 часа в зависимост от това какво е средството за предвижване и колко на брой и времетраене ще са почивките.

Бургас е голям търговски, транспортен, културен и туристически център. Той е изходна и разпределителна точка за пътуванията на туристите по цялото южно крайбрежие. burgas

По време на Вашето пътуване с бус от София до Бургас Вие ще имате възможност да се запознаете с природните красоти на страната, да усетите нейния дух и да се докоснете до уникалната ѝ природа. Комфортното пътуване ще помогне за това и Вие наистина ще почувствате истинската България. Пътят с нашия бус София – Бургас се изминава много бързо и почти неусетно. Ние ще се погрижим за всички подробности около Вашия трансфер, за да стане той едно приятно пътуване по едни от най-красивите кътчета на страната.

Възможността за трансфер от летище София до Бургас е изключително удобна опция за Вас, защото летище София се намира в източната част на столицата и пътуването по автомагистрала „Тракия“ става много бързо, приятно и безконфликтно. Необходимо е само предварително да заявите датата и часа на Вашето пристигане и точното място, на което желаете да Ви чакаме. Всичко останало оставете на нас.

София – Бургас, България е един от най-използваните туристически маршрути. Ние имаме солиден опит в пътуванията между тези два големи града на страната, който ни помага да знаем какви са нуждите и изискванията на нашите клиенти преди, по време и след трансфера. Това ни дава самочувствие да заявим, че се отнасяме напълно професионално към работата и задълженията си и не допускаме слаби места в тях.

София – Бургас трансфер извършваме само с проверени, изправни и комфортни превозни средства, които разполагат с всичко необходимо за едно наистина приятно пътуване.

Можем да Ви предложим транспорт с бус от София летище до Бургас. Този трансфер се осъществява с комфортни превозни средства, управлявани от квалифицирани водачи с богат опит. Тръгването и пристигането е от заявено от Вас място. Пътуването протича леко и приятно и Вие ще пристигнете неусетно до желаната от Вас точка в Бургас. Трансферите от летище София до Бургас, които предлагаме, могат да направят Вашия престой в България, София и Бургас неочаквано приятен и още по-вълнуващ. Положителните емоции са гарантирани.

Алетернативата на такси от София до Бургас е един оптимален вариант за пътуване за малки групи хора. Необходимо е само да зададете координатите за час, дата и място на пристигане и таксито ще Ви чака. По този начин Вие ще можете максимално бързо да пристигнете в Бургас. Пътуването ще заеме възможно най-малко време и Вие няма да губите ценни часове. При този трансфер е възможно спирането за почивка и отмора на избрани от Вас места и в определени часове. Вариантът на такси от София до Бургас е най-бързият и удобен начин за дълго пътуване в България. Автомагистрала „Тракия“ способства за комфортното и приятното Ви пътуване заедно с отличните таксиметрови автомобили и приветливите водачи.

За Ваше още по-голямо улеснение можем да Ви предложим летищен трансфер от София до Бургас. Това е изключително удобен вариант, защото летището на морския град е относително отдалечено от централните му части. С наша помощ Вие ще пристигнете точно навреме на бургаското летище и няма да загубите в чакане нито минута от Вашия престой. Ще Ви вземем от заявена от Вас точка на столицата и след 4 часа ще сте на летище Бургас. С нас е бързо, лесно и удобно.

С нас пътуването от София до Бургас чрез летищен трансфер е изключително приятно изживяване. Дългият път преминава като един миг. Вие ще имате възможност да отдъхвате в модерни крайпътни заведения, които предлагат всичко необходимо за възстановяване от пътуването. Нашите шофьори винаги избират най-краткия и лек път, познават отлично дестинациите и винаги взимат най-добрите и адекватни решения. Ние можем да Ви осигурим пълна безопасност по време на пътуването, защото нашите превозни средства са нови, удобни и изправни, а водачите ни – квалифицирани, опитни и с високо чувство за отговорност. Доверете ни се и ще преоткриете приятното пътуване на дълъг път с автомобил.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 200 Евро
  5-8 МЕСТА: 280 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Бургас

  sofia burgas transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!