Трансфер от летище София до Созопол

Ние Ви предлагаме сигурен трансфер по дестинацията София Созопол. С нас Ви ще достигнете до мечтаното море бързо и комфортно, без да губите и минута ценно време. През цялото пътуване, което продължава около 5 часа, ще се наслаждавате на спокойствието и уюта, които ние ще Ви създадем, на прекрасните природни пейзажи и на професионалното ни отношение.

Микробус от София до Созопол

Българското черноморско крайбрежие е изключително примамливо през лятото. Съчетанието на прекрасно море, обширни плажни дюни и множество забавления кара милиони хора всеки туристически сезон да го посещават. Созопол е един от черноморските градове, който се радва на особен интерес от страна на туристите и то не само през летния туристически сезон.

Използвайки нашите услуги и пътувайки с бус от София до Созопол, всичките около 420 километра път ще Ви се сторят един миг. Ние пътуваме по линията София Созопол по автомагистрала „Тракия“, като след Бургас използваме първокласния път до Малко Търново, който е двулентов и осигурява също комфортно пътуване.

Заплащането на нашата услуга става по много лесен начин, както и самото поръчването на трансфера. Необходимо е само да попълните кратка онлайн бланка в нашия сайт, което става за броени минути. След още толкова време ще получите потвърждение на Вашата заявка.

Трансферът София до Созопол се осъществява от професионални водачи с богат опит. Те могат компетентно да се погрижат за Вас, да Ви насочат и да Ви помогнат с багажа, а когато това става с усмивка, насладата от добре свършената работа и споделените очаквания е двойна.

sozopol

Ние можем да Ви осигурим трансфер от летище София до Созпол по всяко време на денонощието и на годината. Ще Ви чакаме направо на летище София и ще Ви откараме точно до желаното от Вас място в Созопол. Едва ли някога сте се наслаждавали на по-приятен, удобен, сигурен и бърз трансфер.

Пътуването с бус от София до Созопол е много предпочитан заради по-малкото превозно средство и експедитивността на трансфера. Той е подходящ за групи до 10 души. С него Вие ще можете да пътувате комфортно, в приятна обстановка, на фона на хубава музика и вежлив водач.

Трансфера София до Созопол осъществяваме през цялата година. Линията е проверена многократно и сме избрали най-краткия и щадящ маршрут за Вас. Ние гарантираме трансфер от точка до точка и това е изключително улеснение за нашите клиенти, които не познават градовете, а понякога и не говорят български език. По този начин ние ги предпазваме от всякакви неприятни случки, които биха могли да помрачат приятния повод, поради който посещават България и Созопол, а именно – тяхната дългоочаквана ваканция.

Самият курорт Созопол ще Ви очарова и спечели завинаги. Неговите уютни самобитни улички, прекрасни пейзажи, уникална архитектура, вкусна кухня и гостоприемни хора няма да Ви оставят безразлични.

Ние ще Ви помогнем още по-силно да се гмурнете в тази атмосфера, напомняща постоянен празник. С наша помощ Вие ще преоткриете едно от наистина райските кътчета на България.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 220 Евро
  5-8 МЕСТА: 300 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Созопол

  sofia sozopol transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!