Трансфер от летище София до Варна

Ние можем да Ви предложим идеалния София – Варна трансфер. Специализирани сме в превоза на пътници на по-къси или на по-дълги разстояния, разполагаме с модерен автомобилен парк, който отговаря на всички национални и европейски изисквания за комфорт и сигурност. Нашите шофьори са с необходимата квалификация и богат опит. Всичко това ще направи пътуването Ви от София до Варна едно наистина приятно изживяване.

Микробус от София до Варна

Дестинацията София – Варна е класическа за страната и пресича цяла Северна България в посока запад-изток. Разстоянието е около 460 км, като над 190 км от пътуването се осъществява по автомагистрала „Хемус“. Трафикът по цялото трасе е оптимално разпределен, преминаването през населени места е сравнително рядко и има достатъчно места за отдих и почивка по време на пътуването. Това прави трансфера относително бърз и приятен.

Цената за транспортиране с бус от София до Варна ще Ви изненада изключително приятно. Цените, които предлагаме, са много конкурентни в своя сегмент. За парите си Вие ще получите първокласна транспортна услуга без аналог в страната. За нас ще бъде удоволствие да изберете нашата компания и да усетите наистина качеството и персоналното отношение.

Предлаганият от нас трансфер от София до Варна се осъществява по изключително красив маршрут, по който се редят всякакви географски и природни красоти, високи планини, китни долини и безкрайни равнини. По този начин Вие ще получите допълнителна наслада от това пътуване.

Пътуването с бус от София до Варна е много предпочитан вариант за пътуване по този маршрут. Ние можем да направим трансфера Ви много приятен и, въпреки относително дългото разстояние, пътуването да се превърне в уникална положителна емоция. Времето на пътуване с бус от София до Варна отнема около 6 часа.

Трябва да се има предвид, че пътуването в почти две трети от маршрута не се осъществява по автомагистрала. На места пътят е стеснен, има и планински участъци, по които се кара сравнително бавно. Бусовете от София до Варна в тези отсечки се движат с по-ниска скорост и предпазливо, но това не нарушава комфорта на пътниците. Трябва да сте напълно уверени, че с нас ще пристигнете в морската столица на България навреме и по разписание.

varna

Имаме удоволствието да Ви предложим и нашите трансфери от летище София до Варна. През летния туристически сезон летището на морския град е много натоварено и посреща гости от цял свят. Част от посетителите на Варна избират летище София за посещението си в страната и това прави всички трансфери от летището в София до Варна много предпочитани. А ние винаги сме насреща, за да направим Вашето пътуване бързо и комфортно.

София летище – Варна трансферът се осъществява от точка до точка с нови и модерни превозни средства и от компетентни и професионално подготвени водачи. Ние ще бъдем на място, посочено от Вас, в удобен за Вас ден и час от денонощието. Ще Ви помогнем с багажа и бързо и неусетно ще пристигнете в морската столица. Можем да Ви гарантираме професионално отношение и успешен и приятен трансфер.

Извършваме трансфер от летище София до Варна на много конкурентни цени, без да изискваме от Вас досадни подробности. За Ваше улеснение Вие можете да проверите в нашия сайт всички детайли, които Ви вълнуват, и директно да поръчате желания от Вас трансфер по определена дестинация.

Ако предпочетете нашия трансфер от София до Варна, няма да усетите кога ще изминете всичките 460 километра. Нашите водачи избират най-краткия и бърз маршрут особено когато се шофира в населено място. Това ще направи Вашето пътуване още по-приятно.

В нашия сайт Вие ще намерите лесен и удобен начин за поръчка на трансфер. Необходимо е да направите само няколко стъпки, за да си осигурите качествено придвижване от София до Варна – два от най-големите градове на страната. Трябва да изберете желаната от Вас дестинация, да въведете необходимите данни и да изпратите резервацията. Ние ще се постараем да получите потвърждение на Вашата заявка в максимално кратки срокове.

С нас безпроблемно ще стигнете точно на желаната от Вас дестинация. Нашите комфортни автобуси ще паркират точно на входа на Вашия хотел. Това ще Ви помогне да се наслаждавате още по-дълго време на топлите лъчи и на синьото море, без да губите ценно време в неприятни административни проблеми, свързани с Вашето пътуване.

Пътувайки с бус от София до Варна вие ще имате възможност да се насладите на природните красоти на България. По време на престоя за почивка ще имате възможност да вкусите оригиналните български национални гозби, да се запознаете с българската история, като видите средновековната българска крепост „Царевец“ например. По този начин пътуването става неусетно, а впечатленията и спомените от него – незаменими и незабравими.

Бус от София до Варна, България е класическият избор на предвидливия турист, който иска да научи нещо ново за страната, която посещава, да се наслади на природните ѝ красоти, представени в изумителни гледки, и да намери нови приятели. В това отношение България има с какво да Ви изненада. Най-голямата и приятна изненада за Вас обаче ще бъде самото пътуване с нас, което съчетава по неповторим начин комфорта, сигурността, бързината и прекрасната емоция, нещо което търсите и от което имате нужда. Доверете ни се и ще изпитате и усетите всичко това.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 250 Евро
  5-8 МЕСТА: 330 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Варна

  sofia varna transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!