Трансфер от летище София до Велико Търново

Ние можем да Ви осигурим трансфер с бус от София до Велико Търново. Независимо от часа на излитане на Вашия самолет, с наша помощ Вие ще бъдете на летището точно и навреме.

Микробус от София до Велико Търново

Пътуването по дестинацията София – Велико Търново е класически маршрут в България. Ежедневно хиляди хора преоткриват красотата на страната ни, пътувайки между София и старата столица на България.

Ние можем да осигурим за Вас транспорт от София до Велико Търново по всяко време на денонощието и годината, като точното място на тръгване и пристигане определяте Вие. Ние ще Ви чакаме и оставим там и ще Ви предоставим висококачествена транспортна услуга.

Вие можете да поръчате трансфер София – Велико Търново във всеки час на деня или нощта. Необходимо е само да посетите нашия сайт и да направите резервация. Това става изключително лесно, след като само за няколко минути попълните онлайн формуляр. Така ще си спестите време и нерви и много скоро ще получите потвърждение на Вашата резервация.

София – Велико Търново е маршрут, който познаваме отлично и това гарантира напълно Вашата сигурност и комфорт при пътуването. Ние ще Ви помогнем с багажа и ще Ви предразположим да се чувствате чудесно по време на целия трансфер.

veliko tarnovo

Разстоянието София – Велико Търново е около 220 км. Половината от него се изминава по автомагистрала „Хемус“. Това трасе е много красиво с невероятни планински гледки, а магистралата преминава през няколко много добре поддържани тунела, дълги по няколкостотин метра. Всичко това прави тази дестинация доста вълнуваща и предпочитана. Времето за пътуване е не повече от три часа, като рядко се прави почивка, разбира се, ако пътниците не желаят. Трансферите София – Велико Търново с бус се осъществяват с комфортни и технически изправни коли, които осигуряват максимално удобство на пътуващите. Те са снабдени с всички атрибути на модерното превозно средство и ще Ви осигурят наслада по време на целия път.

Тъй като Велико Търново не разполага с международно летище, много от туристите, които искат да видят забележителностите и да усетят атмосферата и неподражаемото излъчване на старопрестолния град, използват летище София. Това прави всеки трансфер от летище София до Велико Търново изключително предпочитан. Ние добре знаем това и сме се постарали да улесним нашите клиенти в максимална степен. Трансферът летище София – Велико Търново можем да осъществим по всяко време, независимо от атмосферните условия. Ние ще Ви вземем направо от летището и по най-краткия маршрут ще Ви откараме до входа на Вашия хотел в старата българска столица.

Пътуването с бус до Велико Търново от София е приятно и емоционално по всяко време на годината. Главният път, по който се извършва то, се поддържа в прекрасно състояние и това осигурява бързото и безконфликтно предвижване. Ние можем да осъществим този трансфер до всяка точка на града – гара, автогари, места за настаняване, ресторанти, бизнес сгради или туристически забележителности. Вие ще направите правилния избор, ако предпочетете нашите транспортни услуги, ще заложите на сигурността и професионализма.

В цената на трансфера София – Велико Търново влизат застраховка, транспортиране на Вашия багаж, както и тръгване от избраната от Вас начална точка от София. Това гарантира сигурността на Вашето пътуване и изключва всякаква възможност за неизпълнение на предварителните договорености.

Ако бързате за летището, бус от Велико Търново до летище София е най-доброто решение за Вас. Вие ще пристигнете неусетно и комфортно, като преди това сте се насладили на гостоприемството на старопрестолния град. Нашата услуга ще бъде прекрасният завършек на престоя Ви в България, който, сигурни сме, ще остави във Вас отлични спомени за красотата на страната и отзивчивостта на хората за цял живот.

С наша помощ Вие ще се предвижвате бързо и безопасно. Дестинацията София – Велико Търново ще се окаже един прекрасен миг, изпълнен с неповторимо очарование от гледките, природата и качественото обслужване по време на пътуването.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 180 Евро
  5-8 МЕСТА: 230 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Велико Търново

  sofia veliko tarnovo transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!