Трансфер от летище София до Пловдив

Дестинацията София – Пловдив е най-активно използваната в България. Това е маршрутът, по който за денонощие преминават най-много превозни средства.

Микробус от София до Пловдив

Пловдив е важен туристически център, където могат да се видят много исторически забележителности от различни епохи. Това прави града много посещаван, не само от български, но и от хиляди чуждестранни туристи.

Ние Ви предлагаме трансфер София – Пловдив. Няма по-бърз, лесен и сигурен начин от която и да е точка на столицата да достигнете до най-стария населен град в Европа – града на седемте хълма Пловдив.

Пътуването по направлението София – Пловдив – София се осъществява с комфортни бусове, с които за час и половина сте в града под тепетата. Ние ще ви вземем от всяка точка на столицата, посочена от Вас. Учтиви шофьори ще Ви посрещнат и настанят, за да може пътуването Ви да се превърне в чудесно изживяване.

Гарантираме Вашата сигурност и безпроблемното Ви пристигане до желаното от Вас място. В цената на билета, който започва от 72 евро, влиза застраховка, всички пътни такси, както и пренасяне на осем броя куфари и ръчния Ви багаж. А ако решите да ползвате нашите услуги и на връщане, ще можете да ползвате 5 % отстъпка от цената на билета. Заплащането е много лесно и удобно, поръчването на трансфера – също. Необходимо е само да попълните кратка онлайн бланка в нашия сайт. Това става за броени минути, а след още толкова ще получите потвърждение на Вашата заявка.

from sofia to plovdiv

Ако желаете да пътувате комфортно в приятна обстановка, определено ще изберете нашата фирма. Трансферът София – Пловдив ще Ви се стори миг. Той следва изцяло автомагистрала „Тракия“, което гарантира бързото и удобно придвижване. Цялото пътуване продължава не повече от час и половина от точка до точка. В Пловдив Вие ще можете да разгледате множество забележителности, да се насладите на гостоприемството на пловдивчани, да пробвате вкусната тракийска кухня в богатото разнообразие от заведения за хранене в града. На разположение на туристите са множество места за настаняване от всякаква категория. Сигурно е, че в Пловдив няма да останете гладен и без подслон.

Уникалността на Стария град, уютът на тесните калдаръмени улички, красотата на старите къщи и омайността на занаятчийските работилнички ще направят Вашия престой в Пловдив незабравим. Това е градът, в който ще се влюбите и ще желаете да се връщате в него отново и отново, да създавате още незабравими моменти с любимите Ви хора.

Градът разполага с многобройни места за забавление и се превръща в основен туристически център, свързан с винения и културен туризъм. Това го прави предпочитан през всички сезони на годината. Като един от най-посещаваните градове на България, Пловдив привлича с неповторимата си атмосфера и елегантно очарование.

Ние ще бъдем щастливи, ако помогнем и Вие да го почувствате с вълнуващия и приятен трансфер, който ще Ви осигурим. Ние ще Ви посрещнем навсякъде в София, където предпочитате Вие, и по най-бързия и кратък маршрут ще пристигнете на желаното от Вас място. Нашите професионални шофьори познават много добре както пътищата от републиканската пътна мрежа, така и съответното населено място, което е важен фактор за удобното пътуване на клиентите ни. За нас ще бъде удоволствие да Ви консултираме за мястото, към което пътувате и как да го усетите по най-добрия начин.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 100 Евро
  5-8 МЕСТА: 140 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Пловдив

  sofia to plovdiv bus

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!