Трансфер от летище София до Несебър

Трансферите от летище София до Несебър се осъществяват с комфортни автобуси, оборудвани с климатик, минибар, телевизор и всичко необходимо за отличното Ви пътуване. Вие ще се уверите в нашия професионализъм и позитивна нагласа, ще останете очаровани от отношението и от прекрасните преживявания. Ще поискате отново и отново да използвате нашите транспортни услуги винаги когато имате нужда от тях.

Микробус от София до Несебър

Несебър е основна лятна туристическа дестинация в България. Градът съчетава по уникален начин топло море, широка пясъчна плажна ивица, развита туристическа инфраструктура, множество хотели, ресторанти, барове и места за развлечение и уникални архитектурни и исторически забележителности. Това прави града много известен курорт и притегателен център за туристи от целия свят. Ние имаме удоволствие да Ви предложим трансфер София Несебър през цялата година и особено през лятото, когато пътуванията по тази дестинация са изключително оживени. Разстоянието между българската столица и черноморския град е около 430 км, като над 90 % от пътя се изминава по автомагистрала „Тракия“. Следва главният път Бургас – Варна с около 30-километрова отсечка, след което Вие сте в слънчевия и гостоприемен Несебър.

Маршрутът София Несебър се изминава относително лесно и удобно по добре поддържана автомагистрала и главен път. По него има много уредени места за отдих и почивка, което го прави интензивно използван през цялата година.

Ако изберете нас за Вашето пътуване по тази дестинация, Вие ще останете очаровани от нашата експедитивност и професионализъм. Ние имаме дългогодишен опит в осъществяването на туристически трансфери на цялата територия на страната и знаем от какво имат нужда нашите клиенти. Затова Ви предлагаме трансфер от София до Несебър, за да видите красотите на България, да се насладите на комфорта и на приятната обстановка на нашите превозни средства и на отзивчивостта и професионализма на водачите. С нас ще усетите приятното чувство от пътуването и ще пристигнете до избраната от Вас точка на хилядолетния град в отлично настроение и с прекрасни впечатления. По време на целия София – Несебър трансфер нашите стюарди ще бъдат на Ваше разположение. Вие ще имате възможност да отпочивате по време на регламентираните спирания по дестинацията.

В цената на Вашия билета влиза застраховка, всички пътни такси, както и пренасяне на осем броя куфари и ръчния Ви багаж. Заплащането става много лесно, поръчването на трансфер от София до Несебър – също. Необходимо е само да попълните кратка онлайн бланка в нашия сайт. Това се осъществява за броени минути, а след още толкова ще получите потвърждение на Вашата заявка. Това ще Ви улесни изключително много, ще Ви спести ценно време, а Вие ще сте сигурни, че вече имате сигурно запазено място за дестинацията и в точния ден и час ще бъдете в Несебър.

Пътуването София – Несебър с бус е много приятно и разнообразно. Това е най- удобният и щадящ начин да стигнете от българската столица до Южното Черноморие. Пътуването не отнема повече от 5 часа, а нашите комфортни автобуси са оборудвани с перфектни охладителни системи, които ще Ви накарат да се чувствате отлично, независимо от атмосферните условия. Пътуването от София до Несебър с микробус, което ние Ви предлагаме, ще бъде приятното допълнение до предстоящата Ви морска ваканция. Това ще е прелюдията за прекрасните изживявания, които Ви предстоят до едно от най-романтичните и в същото време – най-развлекателните места по българското Черноморие.

Много често, особено през лятото, се налага гостите на Несебър от чужбина да летят до София. В този случай ние имаме удоволствието да Ви предложим трансфер от летище София до Несебър. Това е изключително улеснение за туристите, които нямат търпение да се влеят в неповторимата атмосфера и колорит, които предлага летният град. Преди летищния трансфер от София до Несебър е необходимо само да заявите началната точка, от която да Ви вземем, и крайната точка, на която да Ви оставим. Това е направено за Ваше удобство.

Вие лесно можете да конкретизирате Вашето желание чрез нашия сайт. Ще Ви остане единствено да се наслаждавате на пътуването и да се уверите колко бързо и приятно ще бъде то. Трансферите от летище София до Несебър минават по същия маршрут, както и от други части на столицата. От летището много бързо се стига до автомагистрала „Тракия“, оттам маршрутът е през тракийската низина, като в края на пътуването се достига до най-източните части на Стара планина. Гледките, на които ще се наслаждавате, са омайни и неповторими. Доверявайки ни се, Вие си осигурявате перфектните условия за пътуване, пълен комфорт и сигурност, чудесни емоции и изживявания.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 220 Евро
  5-8 МЕСТА: 300 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Несебър

  sofia nessebar transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!