Трансфер от летище София до Слънчев Бряг

Ние Ви предлагаме най-приятния трансфер по линията София – Слънчев бряг, не само през лятото. Ще Ви изненадаме с точност, с бързина и комфорт. Трансферите по тази относително дълга дестинация се осъществяват с модерни бусове, които предлагат всички условия за едно приятно пътуване. Това гарантира безаварийно и емоционално пътуване през едни от най-красивите части на България.

Микробус от София до Слънчев Бряг

Лятото е време за почивка и море. Българското Черноморие винаги е било привлекателно за туристите и през летните месеци милиони летовници от страната и чужбина се устремяват към летните ни курорти. Един от най-предпочитаните сред тях е Слънчев бряг. Най-големият български летен курорт осигурява разнообразни условия за почивка и забавление.

Ние спазваме националното и европейското законодателство, което засяга превоза на пътници. По този начин гарантираме Вашия комфорт и сигурност при пътуване. Това се подкрепя и от високата квалификация на нашите водачи и техния безупречен професионализъм. Взаимното доверие с нашите клиенти ни задължава винаги да предлагаме услуга с високо качество. Доволните пътници са най-добрата реклама за нас и ние я получаваме ежедневно.

Предлагаме Ви конкурентна цена от 159 евро за комфортен трансфер от София до Слънчев бряг, с начална и крайна точка на трансфера, посочена от Вас, без скрити такси и условия. Начинът на плащане е изключително лесен и е съобразен с индивидуалните възможности на всеки клиент. Плащането може да стане в брой или по банков път. За двупосочен трансфер Вие ще получите 5 % отстъпка от цената на билета за връщане.

Пътуването по линията София – Слънчев бряг се осъществява основно по автомагистрала „Тракия“, която е основна транспортна линия не само за южната част от страната, но и за цяла България. По-голямата част от аутобана е изграден наскоро и предлага чудесни условия за придвижване. На определени места се намират кътове за почивка, където може да се спре за отдих.

Цялото разстояние от София до Слънчев бряг е приблизително 420 км. Времетраенето на пътуването е около 5 часа в зависимост от броя спирания. Това, че се пътува само по главни пътища, улеснява много придвижването и го прави леко и безпроблемно. Вие ще имате възможност да се запознаете с красотата на България, пътувайки удобно и приятно.

Ние гарантираме трансфер от точка до точка. В случая това е някой от многобройните хотели в Слънчев бряг. По време на пътуването нашите клиенти имат възможност за спиране в определен интервал от време, особено през топлата част на годината, въпреки че нашите превозни средства са оборудвани с отлични автоклиматици. За Вашите пари Вие получавате още: застраховка, безплатен трансфер на Вашия дори много обемист багаж – 8 броя куфари плюс ръчен багаж.

Вие можете да ползвате 5 % отстъпка от цената на билета за връщане, ако решите отново да използвате нашите услуги. Заплащането става много лесно и удобно, както и поръчването на трансфера. Необходимо е само да попълните кратка онлайн бланка в нашия сайт, което става за броени минути. След още толкова време ще получите потвърждение за Вашата заявка.

sunny beach transfer from sofia

Самият курорт Слънчев бряг ще ви очарова и спечели завинаги. Това е най-купонджийското място в България през лятото. Има стотици хотели и различни други места за настаняване с различна категория, в които през туристическия сезон почиват хиляди летовници. Именно тогава Слънчев бряг се превръща в метрополия, която никога не спи и винаги е интересно. Забавленията следват едно след друго, а широката плажна ивица, предлагаща най-модерните условия за почивка, винаги е пълна с курортисти.

Привлекателността на Слънчев бряг е причината да бъде посещаван от многобройни чуждестранни туристи. Много от тях пристигат първо в София и след това поемат на изток към Българското Черноморие. Най-добрият и сигурен начин да се придвижите комфортно и удобно е като изберете нашата фирма. Ние ще Ви помогнем, като уредим всички детайли за Вашето комфортно пътуване. От Вас се изисква само да попълните онлайн заявлението.

Пътуването с нас е удобно и приятно, независимо от разстоянието и атмосферните условия. Улеснили сме максимално всички подробности по отношение на Вашето придвижване – от поръчването на трансфера до свалянето на куфарите Ви до избрания от Вас хотел в Слънчев бряг. Това ни дава право да твърдим, че сме лидери в бранша и знаем как да удовлетворим в максимална степен нашите клиенти, които винаги се превръщат и в приятели.

Бърза Резервация

  Бърза Резервация

  ЦЕНИ:

  1-4 МЕСТА: 220 Евро
  5-8 МЕСТА: 300 Евро

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  ИЛИ

  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТРАНСФЕР

  Обадете ни се – 24/7

  +359 894 86 60 04

  Свържете се с нас и резервирайте своя трансфер до желаната дестинация в България!

  Маршрут за трансфер от София до Слънчев Бряг

  sofia sunny beach transfer

  Работно време

  Денонощно, всеки ден от седмицата, 365 дни в годината!